Zařízení na temperování čokolády s výtokovým kohoutem - včetně pásu na potah čokoládovou polevou

Kód: D9783885
Značka: G.Gastro
594 480 Kč 441 381 Kč 534 071 Kč včetně DPH
Momentálně nedostupné

Kapacita : 30 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Provedení:

  • Stroj na temperování čokolády a pás na potahování čokoládou pro zařízení na temperování čokolády
  • Profesionální zařízení
  • Vyrobeno v Itálii
  • Vynikající pro profesionální použití
  • Ideální pro cukrárny
  • Snadno se čistí
  • Temperovací stroj
  • Temperovací zařízení zaručuje zachování tekutého stavu čokolády jako dokonalé krystalické spojení
  • Technologie dotykové obrazovky
  • Pás z nerezové oceli
  • Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
  • Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
  • Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
  • Pohotovostní režim
  • Kapacita na čokoládu: 30 kg
  • Lanýžový pás pro zařízení na temperování čokolády
  • Vibrační mřížka
  • Váleček na pokrytí spodní části 
  • Otočný talíř pro dokončování 

Materiál

  • Vysoce kvalitní nerezová ocel

Rozměry

  • Vnější rozměry: š x h x v: 1050 x 900 x 1270 mm
  • Průměr otočného talíře: 800 mm

Pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními směrnicemi.
  • Výrobek nese značku CE v souladu s pokyny
  • Materiál odpovídá evropským potravinářským normám

Rozměry balení

  • Šířka balení: 1050 mm
  • Výška balení: 1270 mm
  • Hloubka balení: 900 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednotky pro temperování čokolády s dopravním pásem
Hmotnost: 185 kg
Hloubka: 900 mm
Hmotnost: 185.000 kg
Hmotnost balení: 185 kg
Šířka: 1050 mm
Výkon: 0.24 kW
Výška: 1270 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX