Zařízení na temperování čokolády s výtokovým kohoutem - včetně lanýžového pásu
Kód: D9783887Související produkty
Detailní popis produktu
Provedení:
- Stroj na temperování čokolády a pás na potah čokoládou pro zařízení na temperování čokolády
- Profesionální zařízení
- Vyrobeno v Itálii
- Vynikající pro profesionální použití
- Ideální pro cukrárny
- Snadno se čistí
- Temperovací stroj
- Temperovací zařízení zaručuje zachování tekutého stavu čokolády jako dokonalé krystalické spojení
- Technologie dotykové obrazovky
- Pás z nerezové oceli
- Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
- Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
- Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
- Pohotovostní režim
- Kapacita čokolády: 24 kg
- Lanýžový pás pro zařízení na temperování čokolády
- Vibrační mřížka
- Váleček na pokrytí spodní části lanýže
- Otočný talíř pro dokončování lanýžů
Materiál
- Vysoce kvalitní nerezová ocel
Rozměry
- Vnější rozměry: š x h x v: 1050 x 900 x 1540 mm
- Průměr otočného talíře: 800 mm
Pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními směrnicemi.
- Výrobek nese značku CE v souladu s pokyny
- Materiál odpovídá evropským potravinářským normám
Rozměry balení
- Šířka balení: 1050 mm
- Výška balení: 1540 mm
- Hloubka balení: 900 mm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednotky pro temperování čokolády s dopravním pásem |
---|---|
Hmotnost: | 210 kg |
Hloubka: | 900 mm |
Hmotnost: | 210.000 kg |
Hmotnost balení: | 212 kg |
Šířka: | 1050 mm |
Výkon: | 0.24 kW |
Výška: | 1540 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář