Zařízení na temperování čokolády - s výtokovým kohoutem - včetně vibrační desky

Kód: D10568131
Značka: G.Gastro
387 067 Kč 287 380 Kč 347 730 Kč včetně DPH
Momentálně nedostupné

Kapacita : 12 kg

Detailní informace

Detailní popis produktu

Provedení:

  • Temperovací stroj na čokoládu
  • Včetně vibrační desky
  • Profesionální zařízení
  • Vyrobeno v Itálii
  • Temperovací zařízení zaručuje zachování tekutého stavu čokolády jako dokonalé krystalické spojení
  • Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
  • Úsporné programy pro všechny druhy čokolády
  • Technologie dotykové obrazovky
  • Elektronický nožní spínač pro dávkování přesného množství čokolády do formiček
  • Pohotovostní režim
  • Pás z nerezové oceli
  • Kapacita čokolády: 12 kg
  • Snadno se čistí

Materiál

  • Vysoce kvalitní nerezová ocel

Připojení

  • Příkon: 2,50 kW
  • Elektrické připojení: 220V

Rozměry

  • Vnější rozměry: Š x H x V: 520 mm x 800 mm x 1 540 mm

Pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními směrnicemi.
  • Výrobek nese značku CE v souladu s pokyny
  • Materiál odpovídá evropským potravinářským normám

Rozměry balení

  • Šířka balení: 730 mm
  • Výška balení: 1800 mm
  • Hloubka balení: 1030 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Zařízení na temperování čokolády
Hmotnost: 166 kg
Hloubka: 800 mm
Hmotnost: 166.000 kg
Hmotnost balení: 224 kg
Šířka: 520 mm
Výkon: 2,50 kW
Výška: 1540 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX