Vibrační stůl pro zařízení na temperování čokolády

Kód: D9783873
Značka: G.Gastro
37 996 Kč
Vibrační stůl pro zařízení na temperování čokolády
37 996 Kč 28 201 Kč 34 123 Kč včetně DPH
Momentálně nedostupné

vhodné pro TGSIC55

Detailní informace

Detailní popis produktu

Provedení:

  • Vibrační stůl pro temperovací zařízení čokolády STGIC55
  • Profesionální zařízení
  • Vyrobeno v Itálii
  • Vynikající pro profesionální použití
  • Ideální pro zmrzlinárny a cukrárny
  • Snadno se čistí

Materiál

  • Vysoce kvalitní nerezová ocel

Připojení

  • Příkon: 0,2 kW
  • Elektrické připojení: 220 voltů

Rozměry

  • Vnější rozměry: š x h x v: 460 x 300 x 80 mm

Pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními směrnicemi.
  • Výrobek nese značku CE v souladu s pokyny
  • Materiál odpovídá evropským potravinářským normám

Rozměry balení

  • Šířka balení: 630 mm
  • Výška balení: 190 mm
  • Hloubka balení: 420 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Zařízení na temperování čokolády
Hmotnost: 6 kg
Hloubka: 300 mm
Hmotnost: 6.000 kg
Hmotnost balení: 8 kg
Šířka: 460 mm
Výška: 80 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX