Pás na potahování čokoládou - pro zařízení na temperování čokolády

Kód: D9783901
Značka: G.Gastro
280 654 Kč
Pás na potahování čokoládou - pro zařízení na temperování čokolády
280 654 Kč 208 365 Kč 252 122 Kč včetně DPH
Momentálně nedostupné

vhodné pro STGIC12, STGIC24, STGIC30

Detailní informace

Detailní popis produktu

Provedení:

  • Pás na potah čokoládou - pro zařízení na temperování čokolády
  • Kompaktní - zvláště všestranný čokoládový potahovací systém
  • Vhodné pro STGIC12, STGIC24, STGIC30
  • K potahování cukrářských a pralinkových výrobků čokoládou (poleva)
  • Potah se provádí precizně
  • Vibrace síťového pásu zajišťuje rovnoměrný nános glazury
  • Ventilátor lze nastavit jak výškově, tak i intenzitou (proud vzduchu)
  • Na páse je fólie přesně umístěna
  • Vypínač zapnuto/vypnuto
  • Snadné použití
  • Snadno se čistí

Materiál

  • Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli

Připojení

  • Napětí: 220/240V
  • Příkon: 0,95 Kw
  • Minimální rychlost: 140 cm/min
  • Maximální rychlost: 730 cm/min

Rozměry

  • Vnější rozměry š x h x v: 1790 x 550 x 1150 mm

Pokyny

  • Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními směrnicemi.
  • Výrobek nese značku CE v souladu s pokyny
  • Materiál odpovídá evropským potravinářským normám

Rozměry balení

  • Šířka balení: 1030 mm
  • Výška balení: 1800 mm
  • Hloubka balení: 730 mm

Doplňkové parametry

Kategorie: Jednotky pro temperování čokolády s dopravním pásem
Hmotnost: 73 kg
Hloubka: 550 mm
Hmotnost: 73.000 kg
Hmotnost balení: 73 kg
Šířka: 1790 mm
Výška: 1150 mm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
×

Splátková kalkulačka ESSOX