Pás na potahování čokoládou - pro zařízení na temperování čokolády
Kód: D9783901Související produkty
Detailní popis produktu
Provedení:
- Pás na potah čokoládou - pro zařízení na temperování čokolády
- Kompaktní - zvláště všestranný čokoládový potahovací systém
- Vhodné pro STGIC12, STGIC24, STGIC30
- K potahování cukrářských a pralinkových výrobků čokoládou (poleva)
- Potah se provádí precizně
- Vibrace síťového pásu zajišťuje rovnoměrný nános glazury
- Ventilátor lze nastavit jak výškově, tak i intenzitou (proud vzduchu)
- Na páse je fólie přesně umístěna
- Vypínač zapnuto/vypnuto
- Snadné použití
- Snadno se čistí
Materiál
- Vyrobeno z vysoce kvalitní nerezové oceli
Připojení
- Napětí: 220/240V
- Příkon: 0,95 Kw
- Minimální rychlost: 140 cm/min
- Maximální rychlost: 730 cm/min
Rozměry
- Vnější rozměry š x h x v: 1790 x 550 x 1150 mm
Pokyny
- Samozřejmě vyrobeno v souladu s hygienickými a bezpečnostními směrnicemi.
- Výrobek nese značku CE v souladu s pokyny
- Materiál odpovídá evropským potravinářským normám
Rozměry balení
- Šířka balení: 1030 mm
- Výška balení: 1800 mm
- Hloubka balení: 730 mm
Doplňkové parametry
Kategorie: | Jednotky pro temperování čokolády s dopravním pásem |
---|---|
Hmotnost: | 73 kg |
Hloubka: | 550 mm |
Hmotnost: | 73.000 kg |
Hmotnost balení: | 73 kg |
Šířka: | 1790 mm |
Výška: | 1150 mm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář